Контактна інформація: моб.+380(67)783-18-52, +380(67)370-22-11, тел/факс (0382)795-801, info@birzha.km.ua

Оренда нерухомості через офіційний майданчик Прозоро

20.10.2020

Товарна біржа “Подільська” – офіційний майданчик Prozorro.Sale. На нашій платформі можна здати або взяти в оренду нерухомість за допомогою системи Прозоро. Орендодавцями виступають державні, комунальні підприємства та комерційні організації. Географія вибору об'єкта нерухомості для оренди – вся Україна.

Яку нерухомість виставляють в оренду через Прозоро.Sale?

В системі Прозоро здаються в оренду приміщення:

  • вільного призначення – передбачає можливість вибору: орендар самостійно визначає, для яких цілей обладнати об'єкт оренди (кафе, магазин або інша прибуткова або неприбуткова справа);
  • комерційна нерухомість – приміщення з певним призначенням, наприклад, під офіс або інше, що використовується з метою отримання прибутку;
  • складського призначення – найчастіше окремі будівлі або приміщення на першому поверсі, з окремим входом, які зручно використовувати під склад (можуть бути з комунікаціями або без них).

На акредитованому майданчику Prozorro Товарна біржа “Подільська” можна також взяти в оренду: торговельні павільйони, гаражі, бази відпочинку та іншу нерухомість.

Переваги оренди через Прозоро для бізнесу

Орендувати нерухомість, скориставшись можливостями системи електронних аукціонів Prozorro вигідно і просто:

  • Приміщення державних та комунальних підприємств часто знаходяться в комерційно привабливих та людних місцях. Тому можна вигідно орендувати нерухомість в будь-якому куточку України для розширення або початку бізнесу.
  • У власності держпідприємств різні об'єкти: від офісних кабінетів до цілих будинків. Свій варіант оренди державної нерухомості зможуть знайти як великі компанії, так і представники середнього, малого бізнесу.
  • Договір оренди з держпідприємством складається на певний термін і з чітко визначеними умовами. Орендар може бути впевнений, що всі права і обов'язки сторін будуть виконані, оскільки договір є публічним.
  • Приміщення здаються в довгострокову оренду. Термін – від 6 місяців і більше. Зручно, що не потрібно щомісяця продовжувати договір або постійно шукати для бізнесу нову будівлю.

Оренда нерухомості через офіційний майданчик Прозоро вигідна і орендодавцю. Адже на платформі https://sale.birzha.km.ua збираються учасники зі всієї України. Ваша пропозиція не залишиться без уваги. Онлайн-аукціон працює за принципами вільної конкуренції, публічності, доступності та ефективності.

Пам'ятка для наших користувачів, які планують орендувати нерухомість через Прозоро

Основні правила електронних торгів на https://sale.birzha.km.ua:

  1. Для участі в аукціоні зареєструйтесь на офіційному майданчику Товарна біржа “Подільська”.
  2. Брати участь в електронних торгах можуть фізичні та юридичні особи.

 

Залишилися додаткові питання? Задавайте їх нашим менеджерам, телефонуйте на гарячу лінію + 38 (0382) 79-58-01!