Контактна інформація: моб.+380(67)783-18-52, +380(67)370-22-11, тел/факс (0382)795-801, info@birzha.km.ua

Де брати інформацію про оголошені аукціони?

2020-12-02

Оренда державного та комунального майна за оновленою процедурою через Прозорро.Продажі - це чесний та конкурентний спосіб отримати цікавий об'єкт в оренду, коли кожен з учасників торгів знаходиться у рівних умовах та має однакові шанси на перемогу. Де можна знайти інформацію про актуальні аукціони, якщо Ви - потенційний орендар? Насправді, команда Фонду держмайна регулярно розробляє низку інформаційних продуктів, з яких Ви можете дізнатися про заплановані та актуальні аукціони.

Спеціальний інформаційний бюлетень, який Фонд готує на початку кожного тижня, знаходиться у вільному доступі на сайті останнього та містить актуальну інформацію про заплановані аукціони з оренди на найближчі 2-3 тижні з моменту публікації.

Щоп'ятниці оприлюднюються анонси запланованих аукціонів з оренди державних активів, що відбуватимуться наступного тижня. Також анонси Ви можете знайти у вільному доступі на інформаційних ресурсах ФДМУ, а серед великих планів - запуск онлайн - порталу, де розміщуватиметься повна база даних вакантних для оренди об'єктів державної нерухомості з усією необхідною інформацією про них.

Для зручності користування, бюлетені оренди та анонси аукціонів сформовані для максимально легкої навігації в системі Прозорро.Продажі і кожний включений в них орендний лот має посилання на сторінку електронної торгової системи ProZorro.Sale. Що Це Вам дає? Все просто! Ви знаходите відповідні Вашим вимогам аукціони в системі, відразу реєструєтесь та плануєте свою участь в них.

Ще одним способом отримання актуальної інформації щодо оголошених торгів є підписка на розсилку. Таким чином Ви абсолютно безкоштовно щотижня отримуватимете на електронну пошту повідомлення з останніми новинами про оголошені аукціони. Платформа “Дія.Бізнес”, з якою почав співпрацювати Фонд держмайна - ще одне джерело новин та різноманітних інформаційних продуктів, що стосуються малої приватизації та оренди державного майна, які можуть стати Вам у пригоді. І, нарешті, сайт Товарної біржі “Подільська” - не лише місце, де можна знайти актуальну інформацію про оголошені торги, а й територія кваліфікованої допомоги з технічної підготовки та проведенню біржових аукціонів. Товарна біржа “Подільська” - акредитований майданчик електронної торгової системи, тому саме тут важлива інформація та останні новини.